Wa’s Dat?

Dit is broodblog. In de eerste plaats om mijn recepten beter bij te houden, maar ook omdat er amper Nederlandstalige recepten voor goed brood zijn. Het is natuurlijk dan de vraag waarom ik dat moet veranderen, gezien dat ik noch Vlaams noch Nederlands ben en Nederlands zelfs niet mijn moedertaal is. Wel, dat is simpel: omdat er toch soms mensen naar mijn recepten vragen en ik dan toch het vertaalwerk doe, dus waarom niet publiek.

Disclaimer: deze blog doe ik uit plezier, de recepten werken voor mij. Ik heb ze allemaal gebakken en ook of helemaal ontworpen of veranderd en aangepast naar de ingrediënten die je in België kan vinden, maar ik geef geen garantie; ik volg het oude internet acroniem: WFM; MBDOYS works for me; might be different on your setting.

Als er geen andere bron vermeld wordt, zijn de recepten mijn intellectuele eigendom en foto’s hier zijn door mij gemaakt. Je mag alles van deze pagina privé gebruiken. Wil je iets ergens anders publiceren, contacteer mij a.u.b. en wij vinden een regeling. Commerciële verzoeken ga ik ook bekijken.

Advertenties